maandag 21 augustus 2017

Montafon wat ben je mooi!
Het stond al heel lang op ons wensen lijstje een zomervakantie in Oostenrijk! Omdat wij meestal in de winter naar Tirol gaan vonden wij het wel een goed idee om eens een ander gebied te gaan ontdekken. Onze keuze was snel gemaakt wij kozen voor de provincie Vorarlberg!

Omdat wij maar een kleine week hadden besloten wij voor Montafon te kiezen! De omgeving is omgeven met prachtige bergen/bergmeren/natuur en er waren ook activiteiten voor kinderen.


In de zomer is er genoeg plek om te overnachten in de omgeving van Montafon! Wij kozen voor Gasthof Drei Trume een heerlijke plek om vanaf hier de omgeving te ontdekken. Wat leuk is dat Gasthof Drei Trume lid is van Bergplus

Dit betekent dat je als gast automatisch en gratis toegang hebt tot een super leuk aanbod. Wat dacht je van klimmen, fietsen, kinderactiviteiten en nog veel meer.

Tijdens onze bergtocht hebben wij een super leuke kinderroute gelopen! TIP: neem de Gondel Golm en als je boven bent kun je een super leuke GLOMI kindertocht doen. De route is super goed te doen voor kinderen vanaf circa 5 jaar.


Na de heerlijke tocht is het een feest om heerlijk te gaan luchen  in de vele berghutten die ook in de zomer open zijn. 

Wormser Hutte!Ook de prachtige bergmeren zijn zou mooi in de zomer! Dat helder water omgeven door rotsachtige bergen dat is indrukwekkend om te zien.

Zou leuk tijdens de wandelingen die wij maakte kwamen wij vele koeien tegen. Lieve vond het in het begin wat eng maar toen de koeien gewoon bleven eten vond ze het zelf leuk om er langs te lopen. 
Wat hebben wij genoten van de heerlijke dagen in Oostenrijk. 
Tot ziens!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten