zondag 23 juli 2017

Veel te doen en te beleven op het mooie Vlieland!Vlieland is klein, maar oh zo prachtig. Elk jaar gaan wij weer naar een heerlijk waddeneiland. Dit keer besloten wij om het mini waddeneiland Vlieland te gaan ontdekken.Vanuit Harlingen kun je met de boot binnen 1,5 uur op Vlieland zijn. Maar je kunt ook kiezen voor de sneldienst deze brengt je in 45 min naar de haven van Vlieland. Tip: Bezoek Harlingen voordat je de boot op gaat! Zo leuke stad waar je ook heerlijk kunt lunchen bij Eetcafe Nooitgedagt winkelen bij Conceptstore Wait and Sea. 

Er zijn zoveel plekken om te logeren op Vlieland maar wij besloten de kussens te gaan testen bij Badhotel Bruin. Super gelegen in de Dorpsstraat en 5 minuten wandelen vanuit de Haven. Kortom voor ons een prima plek om vanuit hier Vlieland te gaan ontdekken.


Mocht Badhotel Bruin vol zitten dan kun je ook logeren bij Koffie Leut en Logies! Je kunt hier niet alleen heerlijk koffie drinken en eten, maar sinds 2016 kun je er ook logeren. 

Om Vlieland te ontdekken besloten wij een fiets te huren. Er zijn vele fiets verhuurbedrijven maar wij huurden een fiets bij Fietsverhuur Frisia. Vlieland heeft prachtige fietsroutes die je door het bos gaan, langs de duinen en natuurlijk de Waddenszee.Strandpaviljoen 't Badhuys en Oost!

Begin juli heeft Vlieland twee strandtenten! 't Badhuys en Oost! Beide plekken zijn echt prachtig. Wij vonden het elke keer weer lastig waar gaan wij naar toe voor de borrel/lunch of diner! :-)

Kortom bezoek ze allebei en maak per dag gewoon de keuze! :-)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten