maandag 5 september 2016

City Trip Valencia!

Het stond al een tijdje in onze agenda! Ik had al zoveel gehoord over de stad Valencia dat wij er echt een keer naar toe moesten gaan. 
Vorige week was het zover samen met mijn lieve vriendin Margot vertrokken wij naar de derde grootste stad van Spanje Valencia.Tijdens onze citytrip hebben wij op heerlijke kussens geslapen
 bij Bed&Breakfast ABCyou! Super logeerplek perfect gelegen tussen het oude centrum en de hippe wijk Rufuza. Leuke wijk met toffe eet en drink tentjes maar ook met verrassende design winkels.
Tip het ontbijtje in de ochtend is echt een aanrader bij B&B ABCyou!Er zijn twee grote bijzondere afgedekte versmarkten in Valancia die te moeite waard zijn te bezoeken. Vlakbij in de wijk Ruzafa of in het oude centrum. Echt een aanrader om hier naar toe te gaan en te genieten van al dat mooie en kleurrijke verse food!

Bij dit geweldig eet en drink Guayoyo tentje in de wijk Rufuza is een aanrader om even een break te nemen voor een sandwich en een heerlijke healthy smoothie. 


Zoveel leuke design winkels Nomo waar je super leuke spullen kunt kopen voor je huis! 
Tip laat wel wat ruimte over in je koffer voor dat je gaat want je ziet zoveel leuke spullen die je allemaal mee wil nemen.
Huur een fiets en ga zeker door het park naar de City of Art and Sciences. Echt prachtig archithecture waar je prachtig gebouwen ziet.Ook wij hebben genoten van het strand en het heerlijke ontbijt/lunch bij 


Dit geweldige Italiaans eetplek met heerlijk eten en een super lieve gastvrouw/heer was wel echt onze favoriet! Ze hebben beperkt plek maar vraag aan de eigenaar van B&B ABCyou (Wouter) hij wil best voor je reserveren. Ostria vino & Cucina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten