dinsdag 9 augustus 2016

Volop genieten in het mooie Italie!

Vorig jaar hadden wij besloten om onze vakantie te gaan vieren in het prachtige Italie. Wij waren het snel eens wij wilde dit keer naar een streek waar wij nog niet waren geweest. Het werd het prachtige Umbrie en La Marche.

Omdat wij ook met onze auto wilde gaan hebben wij overnacht in Oostenrijk. Na een heerlijke overnachting in Reith bij Gasthof Tilor Hof gingen wij richting Umbrie.

Na een behoorlijke rit kwamen wij aan bij Casa San Carlo waar wij enthousiast werden ontvangen door Klaartje en Torben. Wat een heerlijke week hebben wij hier gehad. Het logeerplekje had echt alles wat je nodig hebt voor ons als ouders maar ook voor onze dochter Lieve.

Fijn zwembad genoeg vriendjes en vriendinnen en heerlijk eten en drinken. Leuke eet/drink tips ga een ijsje eten bij Bar Seven in Monteleone en heerlijk restaurantje Bistrot Del Duca in Citta del Pieve.

Na een heerlijk week hebben wij afscheid genomen en gingen wij naar een andere streek namelijk La Marche. Dit keer gingen wij slapen bij een Agriturismo Fortuna Verde. Deze geweldige plek ligt in de prachtige heuvels van La Marche. Deze keer werden wij ontvangen door Marianne en Erik.
Fortuna Verde heeft appartementen maar ook luxe safaritenten. Wij sliepen in een appartement die van allen maken voorzien was.

Ook hier hebben wij volop genoten van de lokatie en de prachtige omgeving. Maar ook van de zee wat 15 min rijden is met de auto. Tip ga eten bij Fabio zij restaurant Osteria Catello De Marte. Wij hebben hier meerdere keren gegeten en zelfs een kookworkshop gevolgd.


Bella Italia wij komen zeker weer terug! :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten