zondag 12 juni 2016

Lief Huisje Zeeland

Wij moesten er een tijdje op wachten maar afgelopen weekend was het zover! Wij gingen naar het lief Huisje Zeeland in het mooie West Zeeuws Vlaanderen. Wij werden hartelijke ontvangen door eigenaresse Iske. 
Het lief huisje Zeeland is een authentiek lief huisje met een prachtige tuin met veel groen en kleurrijke bloemen. Het huisje ligt in het grappig plaatsje Turkeye, een klein gehucht vol rust en weidse uitzichten.

Het huisje heeft een romantisch Frans kapje waar een heerlijk bed staat en grenzend aan de slaapkamer is een badkamer met een heerlijk bad op pootjes. 


Omdat ik natuurlijk van koken hou werd ik helemaal verliefd op het blauwe gasfornuis en de sfeervolle en warme inrichting. Iske heeft een bijzondere kijk op het stylen en verzamelen van prachtige spullen. Dit zie je zeker terug in het hele huisje. Maar ook de veldbloemen uit eigen tuin op tafel waren zo prachtig. Helemaal om blij van te worden.


 
De rust de prachtige brede stranden hier zijn wij wel heel er verliefd op geworden. Wij hebben heerlijk gefietst en het strand van Breskens is maar 10 kilometer van het huisje vandaan. Als je nog heerlijk wil lunchen aan het strand dan raden wij LoodsTien aan. Aanrader de salade met vis!


Wij hebben genoten en ons zo thuis gevoeld. Zo gezellig en warm huisje waar je echt helemaal tot rust kunt komen en kan genieten van de natuur en de omgeving. Maar wat ook leuk is zijn de Belgische steden Brugge en Gent die om de hoek liggen. Of je kunt natuurlijk naar Middelburg gaan. Wat wij gedaan hebben. :-)

Ik ben daarom ook zo blij dat ik een nachtje weg mag geven!!
Het gaat om een overnachting voor 2 personen. Honden zijn welkom en eventueel een kindje die nog niet kan kruipen of lopen ook. Kom je met je baby? Dan wel graag een eigen bedje mee meenemen.

Het gaat om een overnachting op een van de volgende data:

- Zondag 4 september
- Zondag 25 september
Zondag 2 oktober

Wat moet je doen?
1. Like Lief huisje Zeeland op Facebook
2. Like Slapenopeenfijnkussen op Facebook
2. Laat in een reactie op Facebookpagina van Slapen op een Fijn Kussen ( onder het bericht van Lief Huisje Zeeland) achter dat je hier graag wilt overnachten en tag de persoon met wie je wilt gaan hier ook in.

De winnaar krijgt maandag 27 juni bericht!

1 opmerking: