dinsdag 20 november 2012

Winter editie de Groote Fair 2012!SLAPEN OP EEN FIJN KUSSEN IS ERBIJ!

Op zondag 9 december pakken ongeveer 40 kramen uit met een breed en uniek aanbod. Perfect om de mooiste cadeau's voor de feestdagen uit te zoeken. Zoals hippe hebbedingen, decoratie- en woonaccessoires, leuke en originele geschenken, kleding, tassen en sieraden, baby- en kinderkleding en nog veel meer.

Zet de datum alvast in je agenda, neem je vriendin, moeder, zus mee en laat je verrassen. De toegang is gratis. Kom bovendien ook kennis maken met Slapen op een fijn kussen. Dit jaar zijn wij er voor het eerst bij. Tijdens de Winter Fair zijn er ook prachtige prijzen te winnen van een weekje weg tot een Junior lange tafel voor 4 personen.

De Groote Fair
WAAR: WINDKRACHT 5, ROSMALEN
TIJD: VAN 11 TOT 17 UUR


Wat is er te winnen?

  1. Een Junior brunch voor vier personen aanboden door www.langetafelsinhetgras.nl
  2. Boekje Frisse buitenlucht van www.enjoy.nl
  3. Twee nachten voor twee personen inclusief een heerlijk verwen ontbijt aangeboden door www.bedenbroodenzo.nl 
  4. Een week in een torenkamer op een kasteel winnen aangeboden door http://www.vakantieineenkasteel.eu/

Wat moet je doen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van SOEFK en na de Groote Fair maak ik de winnaars bekend wie de junior brunch en het enjoy boekje heeft gewonnen.

Iedereen die zich inschrijft voor het emailmagazine maakt kans op een week voor twee personen in de romantische torenwoning van het kasteel. Dus kom naar de stand van Slapenopeenfijnkussen en haal de flyer van "Vakantie in een kasteel" op. De winnaar van deze prijs wordt bekend gemaakt door het "Vakantie in een kasteel" zelf na 31 december.

Om kans te maken op de prijs van Bed&Broodenzo like de Facebook pagina van https://www.facebook.com/pages/BedBrood-Enzo/2184591782488 en Gastvrouw Marleen verloot onder de likes deze prachtige prijs.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten