woensdag 7 november 2012

Stichting De Jonge Weduwe

Afgelopen week sprak ik mijn collega Marijke van Rij over de stichting De Jonge Weduwe wat ze samen met haar zus Petra van Rij heeft opgericht. Petra heeft in 2006 haar geliefde verloren tijdens de ABN AMRO Two in de Volvo Ocean Race. Helaas weet Petra er alles van om jong weduwen te worden.

Wat doet de Stichting De Jonge Weduwe: deze stichting ondersteunt jonge vrouwen met (minderjarige) kinderen na het verlies van hun levenspartner. Stichting De Jonge Weduwe is er voor jonge weduwen en hun naasten. Want als naaste voel je je vaak machteloos en aan de zijlijn staan. Via de website van de De Jonge Weduwen kunnen naasten "hun" jonge weduwe (kostenloos) helpen en einigszins begrijpen wat jonge weduwen zijn voor enorme gevolgen heeft.

Een belangrijk onderdeel van deze site zijn de smileproducten, producten die de jonge weduwe een momentje "rouwpauze" geven. SOEFK heeft aangeven deze geweldige stichting te helpen om de smileproducten te vergroten. Binnenkort ga ik de bijzondere overnachtingen van SOEFK vragen of ze een overnachting willen schenken als smileproduct aan deze stichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten