maandag 5 mei 2014

Streekmarkt bij It Flinkboskje

Gisteren was het zover! Al vroeg in de morgen gingen wij richting Friesland om de eerste maandelijkse Friese Streekmarkt van Arjan en Rixt Sierma te bezoeken. Maar ook om de feestelijke opening van Flinkefarm bij te wonen. De rit vanuit Brabant naar de Friese Streekmarkt was al leuk om te doen wat is Nederland toch mooi!

Toen wij er eindelijk waren was het al heel druk op het boerenerf van It Flinkboskje. De geur van heerlijk Friese streekproducten zoals jam/kaas/wijn/brood kwam ons al tegemoet. Maar ook de lange tafel met de heerlijke rarbarber plaatcake en de munt thee deden ons zeer goed.

Niet alleen wij hebben genoten maar ook onze dochter Lieve. De streekmarkt heeft zeker ook gedacht aan de kleintjes onder ons. Paardje rijden of in een echte kar zitten wat getrokken werd door een pony. Helemaal top!

Kortom het was zeker de moeite waard om dit bijzonder stekje en de streekmarkt te bezoeken!

Wil je er zelf ook bij zijn dat kan want deze gezellige markt is van mei tot en met november elke eerste zondag van de maand. Dus zet de data alvast in je agenda dat hebben wij ook gedaan. :-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten