dinsdag 25 september 2012

Zomervakantie Frankrijk 2012


Afgelopen weken hebben wij heerlijk vakantie gevierd in Frankrijk. Wat een geweldig land en wat hebben wij heerlijk geslapen bij verschillende plekjes van SOEFK.

Wij zijn gestart in de Auvergne bij Chateau des Edelins prachtige plek met een geweldige tuin. Helemaal geschikt voor kinderen. Daarna zijn wij richtig de Provence gegaan waar we een kleine week tussen de wijnvelden hebben geslapen. Le Vieux Platane is een prachtige plek in de Provence. De Franse eigenaren Camille en Matthieu hebben dit stekje net in hun bezit. 

Na een klein weekje vertrokken wij naar de Languedoc-Roussillon om bij La Souche te gaan logeren.
Hennie en Marianne hebben dit oud herenhuis uit 1896 tienjaar geleden gekocht. Na een grondige renovatie is het huis echt prachtig geworden. De ligging is ook super midden tussen de wijnvelden van de Languedoc. Naast de heerlijke wijnen hebben wij ook genoten van de kookkunsten van Marianne. Kortom een heerlijk plek om bij te komen en je te laten verwennen.

Helaas komt er ook een eind aan onze vakantie in Frankrijk. De laatste dagen hebben wij geslapen bij Domaine les Gandins in de Auvergne. Heerlijk om de kookkunsten van Bart te mogen proeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten