zaterdag 9 juni 2012

Zondag 1 juli Friese Streekmarkt op it flinkeboskje


Op zondag 1 juli houdt de Friese Streekmarkt weer de derde markt met allemaal bijzondere ondernemers zoals het bijzondere plekje it flinkeboskje

De eerste Friese Streekmarkt was een succes, ruim 1250 bezoekers hebben geproefd en beleefd van wat Frieslands Zuidwesthoek te bieden heeft aan streekprodukten en oude ambachten. Al rond het middaguur waren de eerste deelnemers "los" en werd er een ritje naar de boerderij gemaakt om meer voorraad te halen. Ook voor de gerookte paling stond men in de rij en de schaarse honing heet met recht vloeibaar goud!

Deze markt werd bezocht door mensen die houden van eerlijke en ambachtelijke produkten en lekker eten. Er was daarnaast veel belangstelling bij de marktkramen over de herkomst van het streekprodukt en de ambacht. 

In het weiland staan lange tafels met veldboeketten en op het menu staat koffie/thee met een aardbeientaartje, boeren groentesoep, ciabatta met verse schapenkaas en tomaat en een gegrilde biologische cheeseburger met een glas Friese wijn!
  
Wij vinden het belangrijk om te investeren in je lokale omgeving: je helpt elkaar, koopt bij elkaar en wisselt kennis en ervaringen uit. We kijken uit naar de komende marktdag, de enthousiaste bezoekers en deelnemers. Graag nodigen wij u uit op de markt en aan tafel!

Praktische informatie:
Locatie        : it flinkeboskje te Hemelum (Flinkeboskje 2 / 8584 WV)
Data            : zondag 3 juni, 1 juli en 2 september 2012
Tijd              : van 10:00 tot 17:00 uur
Kinderen     : een groot weiland om in te spelen, kinder workshops  en limonade!
Route          : it flinkeboskje is zichtbaar vanaf de N359 tussen Koudum en Balk.
Parkeren     : gratis parkeren op het naastgelegen weiland
Entree         : gratis


Oant sjen op it flinkeboskje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten